2011. május 4., szerda

Találkozások...

Milyen érdekes érzés is elveszíteni valakit. Az egyik nap még az életed szerves része, a másik napon pedig már hiába keresed. Nincs többé. Pontosabban van, de nem a te számodra. Eltűnni nem csak holtan lehet. Ha valaki igazán el akar tűnni, azt a mai világban a legkönnyebb. Letiltja msnen, facebookon, skypon, megváltoztatja a számát... és hoppá. Már nem is létezik.
Undorító dolog megszökni valaki elől, de még undorítóbb utána felkeresni. Persze nem fizikálisan.
És ismét az álmoknál kötünk ki. Idegesítő. (Elnézést Álomjáró...)
A mentál alvás közben a legérzékenyebb. Egyesek úgy vélik gondolkodunk. Én úgy vélem: érzünk. Ha valaki meg akar keresni valakit, a legkönnyebb éjszaka. Behatolni valaki álmába nagyon egyszerű. Ott üzenetet átadni még egyszerűbb.
Éreztük már valaha, hogy akit látunk, valahonnan nagyon ismerős?
Na ez nem ilyen.
Pontosan tudod, hogy ki az, habár nem úgy néz ki, nem olyan a hangja, nem úgy viselkedik. Érzed a szellemét. A szellem nem egy olyan dolog, amire maszkot lehet húzni. Energia (lélek) és Gondolat (elme) összessége. Ha valakinek felismered a szellemét, már biztosra tudod, hogy keres téged. Valamiféle oknál fogva. Ilyenkor a legegyszerűbb felkutatni őt, és megkérdezni.

Nosde...
Mi van akkor, ha az illető már réges-régen kilépett az életedből? Nem ex, nem barát, nem ismerős... csak egy valaki a sok közül, aki régen nagyon sokat törődött veled, aztán köddé vált.
Mennyire érdekes is, amikor elhagy valaki, majd visszatér. Mit mondhatnánk egymásnak? Maradj? Hiányoztál? Hangoztassunk érzelmeket? Felesleges, azt hiszem. Elég, ha úgy teszünk, mintha semmi sem történt volna. Mintha az a pár év pár nap lett volna. Vagy ne. Sértődjünk meg, és kényszerítsük ki a másik megalázkodását. Legyünk emberek, mert az állítólag marha jó.
Kimaradnék ebből. Visszavárom őt, aki elment.

Talán tudja, hogy most is róla beszélek. Talán még olvas.
Felismertelek. A célod és szándékod ugyan az, mint amikor elmentél. Nem változott. Én viszont változtam. Ha olvasod, ha érdekel, keress meg újra. Komolyan.
Várni fogom az írásod...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Álmodtál róla, a fejedben jár, apró, megmagyarázhatatlan madár...